Starity

Rekorddöntés küszöbén az Oogieloves

2012. szeptember 01. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bevételi rekordot dönteni minden filmkészítő álma, ám az Oogieloves in The Big Balloon Adventure című film készítői nem biztos, hogy erre a fajta dicsőségre vágynak.

hirdetés
Rekorddöntés küszöbén az Oogieloves

A kimondottan bölcsödés és óvodás korosztályt megcélzó Oogieloves in The Big Balloon Adventure című film bevételi rekordot dönthet a hétvégén, más kérdés, hogy nem az Avatar trónját veszélyezteti a film.

A független forgalmazású film szerdán került 1500 mozivászonra, és egyelőre gyalázatos 60 ezer dolláros bevételnél tart, ami vetítésenként 40 dolláros átlagnak felel meg. Az eredeti tervek szerint a hétvégére 2160-ra bővítették volna a vásznak számát, ám a mozitulajdonosok valószínűleg kétszer is meggondolják, hogy érdemes-e levetíteni a filmet elvéve a helyet jóval több bevételt produkáló alkotások elől.

A film ezzel a minimális bevétellel simán lekörözheti a széles körben forgalmazott film legrosszabb nyitóhétvégéje címét birtokló Creature című művet, amelynek tavaly sikerült 1507 vásznon 217 dolláros átlagot produkálnia.

A szereplőgárdában Jaime Pressly, Chazz Palminteri és az énekesnő Toni Braxton is megtalálható, a filmet pedig a Teletubbies és a Thomas, a gőzmozdony szülőatyja, Kenn Viselmann írta. A mozifilmkészítőként most debütáló férfi az április Cinema-Conon biztos volt abban, hogy a szülők lelkes szóbeszéde sikerre fogja vinni a filmjét, ám úgy tűnik, hogy a Rotten Tomatoes jelenleg 33%-os kritikusi és 25%-os nézői mutatói alaposan rácáfolnak a várakozásaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek