Starity

Hivatalos: Randy Jackson távozik az American Idolból

2012. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú hónapok találgatása után, annyi biztos lett a mai napon, hogy Randy Jackson is elhagyja a bírák asztalát az American Idolban.

hirdetés
Hivatalos: Randy Jackson távozik az American Idolból

Hivatalossá tette ma a TMZ, hogy távozik a bírák asztalától Randy Jackson, az egyetlen zsűritag, aki a műsor kezdete óta ott volt. A kilépését, vagy éppen kirúságát, nem indokolta meg az American Idol és arról sem adott tájékoztatást, hogy ki lesz a következő, viszont azt elárulták, hogy Randy vissza fog térni az évad folyamán, mint mentor.

Bár semmi biztos nincs még, valószínűleg Mariah Carey mellé Adam Lambert csatlakozik, és talán Nicki Minaj – bár ez ellen a díva erősen tiltakozik, tehát kétséges.

A napokban pletykálták, hogy Diddy vagy Kanye West lép Randy helyére, de ezt tagadta a FOX, Adamről viszont annyit mondtak, hogy számításban van, Nickiről pedig semmit nem nyilatkoztak.

Lambert Twitteren annyit közölt, hogy mindenki legyen türelemmel, mert őt is kikészíti a várakozás, és várja a zöld jelzést. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy a szeptember-október-novemberi naptára szinte teljesen üres, annak ellenére, hogy nagyban promócióznia kéne nemrégiben megjelent albumát, illetve kikotyogta, hogy hamarosan egy nagy bejelentést fog tenni egy új munkával kapcsolatban.

Randy távozása viszont meglepő volt, hiszen eddig ő volt az egyetlen, aki túlélte az összes zsűricserét a műsor történelme alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek