Starity

All About Maggie kiadta debütáló albumát

2012. szeptember 01. 19:07   |   Szerző: BerrySorbet

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar származású kanadai énekesnő, Maggie Szabo feldolgozás videóival került a köztudatba. A YouTube-ról ismerte meg a világ, ma azonban saját koncerteket ad, és nemrég megjelent debütáló albuma.

hirdetés
All About Maggie kiadta debütáló albumát

Maggie Szabo olyan előadók népszerű slágereit dolgozta fel, mint Taylor Swift, Pink, Bruno Mars és Usher. Első önálló dala a Spin Your Lies volt, amely egy szakítás emlékeit dolgozta fel. Utána egy vidám szerelmesdal következett, a Lovesick, majd pár hónapra rá megjelent vidám nyári dala a Shining, ezt követte a Paint My Name, amelynek klipjét rajongóival készítette el.

A mindig mosolygós, csupaszín hölgy – aki mindig ad rajongói véleményére és nem halaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy beszélgessen velük –, nagyon izgatott volt az első lemeze debütálása miatt, amely a Now Hear Me Out címet viseli.

A Twitteren és Facebookon is lelkesen mesélt az őt ért sikerekről, megköszönte a támogatást és a rajongást. A lemez sajnos számunkra még csak az iTunesról érhető el, illetve a kanadai lemezkiadótól rendelhetjük meg. Azonban megéri, hiszen hihetetlenül izgalmas és szórakoztató lemezről van szó, amely egy tehetséges, kedves lány életét dolgozza fel dalos formában. Egy biztos: Maggie bebizonyította, hogy kitartással és akarattal minden elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek