Starity

Lakatos Yvette álma végre valóra vált

2012. szeptember 03. 12:12   |   Szerző: varazslomester

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, minden vágya teljesül a Megasztár 5. szériájából ismert lánynak. Új formációja, a whYBe első száma tarol a toplistákon, karrierje pedig végre felfelé ível.

hirdetés
Lakatos Yvette álma végre valóra vált

Múlt héten töltötte be a 18. életévét a Megasztár ötödik szériájának hatodik helyezettje, Lakatos Yvette. A péceli lány úgy érzi, teljesülnek álmai, ami pedig a karrierjét illeti, egyre népszerűbb a Young G-vel alapított formációjának első dala.

A külföld felé kacsintgató, whYBe névre keresztelt csapat első száma, a Time to be free már most első helyezést ért el a Viva Top 10-es listáján, aminek az énekesnő nagyon örül.

„Nagyon örülök neki, hogy végre teljesült egy olyan dolog, amire nagyon régóta vágyom. Első a Young G-vel, azaz Bécivel közös dalunk a Viva Top 10-ben, ez volt a célunk. Ennél szebb szülinapi ajándékot nem is kaphattam volna. Köszönjük mindenkinek, akik szavaztak ránk, nélkülük nem sikerült volna az első helyre jutni. Nagyon boldog vagyok” – mondta a Staritynek Yvette, aki azt is elárulta, hogy készül a whYBe második száma, ami szintén pörgős és bulizós lesz, és remélik, hogy legalább olyan sikereket ér el a zenei listákon, mint az első szerzeményük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek