Starity

Elképesztő tehetségek az X-Faktor első adásában

2012. szeptember 01. 22:10   |   Szerző: RTL Klub

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton este elrajtolt az X-Faktor 2012 és már az első adásában is igazi gyöngyszemek bukkantak fel.

hirdetés
Elképesztő tehetségek az X-Faktor első adásában
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szombat este óta újra velünk van a hangerő, hiszen elrajtolt az X-Faktor 2012-es, harmadik szériája. Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutatója 2010 óta számos olyan énekesnek adott lehetőséget, akik a műsornak köszönhetően országos ismertségre és sikerre tettek szert. Mindezek fényében nem meglepő, hogy a mostani válogatókra is rekordszámú jelentkező érkezett. Így a mentoroknak ismét el kellett dönteniük, ki az, akiben ott van az a bizonyos X.

Az első, szombati adásban a tehetséges versenyzők mellett akadtak olyanok is, akik mély nyomot hagytak a mentorokban nem éppen hétköznapi produkciójukkal.

Ilyen volt Tomor György, aki mindent bevetett azért, hogy meggyőzze Keresztes Ildikót, Nagy Ferót, Geszti Pétert és Malek Miklóst. A fiatalember még sztriptízel is kedveskedett a mentoroknak, ám ez is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy továbbjuthasson.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A szombati adásban az X-Faktor legidősebb – hetvenkilenc éves − versenyzője is szerencsét próbált. Johnny Dee közvetlenségével és ukulelével fűszerezett produkciójával lopta be magát a mentorok szívébe. Ám a következő rostáig ő sem jutott el.

Ahogy Tóth Viktornak sem sikerült meggyőznie a mentorokat. A fiatalember Demjén Ferenc: Várj, míg felkel majd a nap című számával próbált szerencsét, melyet kifejezetten Nagy Feró kedvéért adott elő. Ám a produkció sem Feró, sem a többi mentor tetszését nem nyerte el.

Természetesen olyan versenyzők is akadtak, akik zenei előképzettséggel érkeztek a versenybe. Ilyen volt Boda Ákos – művésznevén Sidd – aki több zenekarban is énekelt már. A fiatal férfi azonban inkább Axel Rosera hasonlító külsejével tett mély benyomást a mentorokra. Az általa előadott Guns N’ Roses szám ugyanis nem győzte meg a szigorú ítészeket.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az X-Faktor első adásának egyik legemlékezetesebb pillanata Barna Gergely visszatérése volt. A fiatal énekes az X-Faktor második szériájában tűnt fel, ám a mentorok házából távoznia kellett. Az énekes most egy Amy Winehouse dallal próbálta meggyőzni a mentorokat, akik közül kizárólag Keresztes Ildikó támogatta Gergő továbbjutását. Így a visszatérés nem sikerült a fiatalembernek.

Szerencsére igazi tehetségekből sem volt hiány az első adásban. Voltak, akik kiemelkedő produkciójukkal nemcsak a mentorok, de a közönség tetszését is azonnal elnyerték.

Ilyen volt Kvaka Andrea, aki egy AC/DC számmal igazi bulihangulatot varázsolt, így a mentorok egyöntetű igennel engedték tovább.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Akárcsak Csobot Adélt, aki nemcsak tehetségével, de fiatalos lendületével, bájával és Caro Emerald: That man című számával győzte meg a mentorokat. Ezúttal egy duónak is sikerült a továbbjutás, hiszen a P.J.Z. nevű formáció tagjai – Csonka Tamás és Csikja Richárd – egy saját dallal jutottak a Táborba.

Megható pillanatokban ezúttal sem volt hiány az X-Faktor első adásában. Zámbó Jimmy fia, Zámbó Krisztián édesapja Bukott diák című dalát adta elő, amely szinte mindenki szemébe könnyeket csalt. A fiatalember produkciója annyira meggyőző volt, hogy a mentorok egyöntetű igennel szavazták meg számára a továbbjutást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek