Starity

Slipknot: senki se veheti át Paul Gray helyét

2012. szeptember 07. 10:10   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010. május 24-én holtan találtak rá a basszusgitáros Paul Gray-re. A banda Donnie Steelt vette be helyette, de lehet ő valaha is teljes jogú tag?

hirdetés
Slipknot: senki se veheti át Paul Gray helyét

Amikor Paul eltávozott, lehetséges volt, hogy a banda nem folytatja tovább nélküle, de végül úgy döntöttek, hogy tiszteletből nem hagyják abba a zenélést, habár sosem fogják elfelejteni társukat. Helyére Donnie Steelt vették be, mivel ő a banda egyik korábbi tagja, és jó barátja is volt Paulnak, illetve az együttes többi tagjának is.

A zenekar minden tagja visel egy számot nullától nyolcig, de Donnie még mindig nem kapta meg a „bűvös” kettes számot, és a nemrégiben megrendezett Knot Fest (a Slipknot első saját fesztiválja) plakátján se szerepelt rajta, helyette csak egy 2-es szám volt látható, emlékeztetvén minket Paulra, ráadásul a fesztivál folyamán, amikor ők voltak a fellépők szinte végig látható volt a háttérben egy hatalmas 2-es.

Most már biztosan tudjuk, hogy jövőre jön az új albumuk, de vajon az album borítóján rajta lesz Donnie? Vajon kap maszkot? Vajon kap számot? Ezekre a kérdésekre sajnos még nem ismerjük a választ, de egy biztos, Paul helyére soha, senki nem léphet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek