Starity

Négy szereplő távozik a Kasszasikerből

2012. szeptember 04. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Theresa Rebeck kilépett a sorozatból, a csatorna kénytelen volt új forgatókönyvíró után nézni. Azt azonban könnyen kétségbe vonhatják a nézők, hogy jó választás volt-e Josh Safran, mivel már négy főszereplőt készül kiírni a sorozatból.

hirdetés
Négy szereplő távozik a Kasszasikerből

Miután befejeződött az Amerikában Smash címen futó sorozat első évadának forgatása, a sorozat írója, Theresa Rebeck bejelentette, hogy kilép a stábból, mivel gondok adódtak a rendezéssel. Az NBC ezért kénytelen volt egy újabb forgatókönyvíró után nézni, a választásuk pedig a Gossip Girl producerére, Josh Safranra esett. Azonban úgy tűnik, neki is más elképzelési vannak a történettel kapcsolatban, mert a hírek szerint négy fontos szereplőt ír ki a sorozatból.

Az egyik karakter az indiai Dev (Raza Jaffrey), akit Karen élettársaként ismerhettünk meg, az utolsó epizódban azonban szakítanak, és a hírek szerint már nem fognak újra egymásra találni. A másik szereplő Ellis (Jaime Cepero), Eileen segédje, aki mindent megpróbál bevetni annak érdekében, hogy berobbanjon a zeneiparba, ám ez az első szériában nem sikerült neki, és nagyon úgy tűnik, hogy a másodikban sem fog. A harmadik Frank (Brian d'Arcy James), Julia férje, akivel egy közös gyerekük is van, ezért csak találgatni tudunk, hogy miért és hogyan írják majd ki a sorozatból. A negyedik pedig Michael (Will Chase), Julia volt szeretője, aki az első évadban alaposan összekavarta az imén említett szereplő magánéletét, ám a széria végére már minden rendbe jön Julia és családja körül. Ezáltal Michael jelentéktelen karakterré válik, ezért talán az ő esetében a legérthetőbb, hogy miért menesztik.

Azonban a régi karakterek helyét átveszi három új huszonéves szereplő. Az egyik Courtney lesz, egy kiválóan éneklő kórustag, akit Jennifer Hudson alakít majd. A másik Danny, egy brooklyni, munkásosztálybeli fiú, a harmadik pedig Joe, aki meleg, kedves és optimista. Mindegyik énekes szerep.

A rajongók pedig remélik, hogy az imént említett három újonc képes lesz pótolni a régi főszereplőket, akik a széria első epizódjaiban még visszatérhetnek a képernyőre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek