Starity

Kelly Rutherford harcol a gyermekeiért

2012. szeptember 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő megfogadta, harcolni fog gyermekeiért, akik jelenleg Franciaországban élnek az exférjénél.

hirdetés
Kelly Rutherford harcol a gyermekeiért

Kelly Rutherfordnak jól megy a szekere, hiszen mindenki tűkön ülve várja a hatalmas sikerű Gossip Girl című sorozat utolsó évadát, ám magánéletében nem ilyen szerencsés.

A szőke színésznő szombaton a Good Morning America vendége volt, ahol elmondta, hogy volt férjével, aki egy vízum miatt nem tud visszatérni az USA-ba, jelenleg harcban állnak két gyermekük, az ötéves fiúk és hároméves lányuk miatt, akik a kedves papánál maradtak a bíróság döntése végett, noha Kellyé volt a felügyeleti jog.

A srácok az apjukhoz mentek nyáron, hogy ott nyaraljanak, erre megtudtam, hogy az iskolát Franciaroszágban kezdik meg. – panaszolta Kelly.

A színésznő elmagyarázta továbbá, hogy sok a munkája, de mindent megtesz gyermekeiért és ő volt az egyetlen támogatójuk, ezért a végsőkig harcolni fog értük: „Sosem állok le a harccal! Ők az én babáim, nagyon fiatalok még, és ez mély nyomot hagy majd bennük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek