Starity

Zimány Linda túlzásba viszi a plasztikát

2012. szeptember 02. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykor bájos mosolyáról megismert celebet a sebészi kések egyre dögösebbre formálják, de természetességét ugyanebben a tempóban el is veszíti.

hirdetés
Zimány Linda túlzásba viszi a plasztikát

Zimány Linda még tinként robbant be a köztudatba Britney Spears mosolygós hasonmásaként. Azóta számos szépségversenyen győzedelmeskedett, modellkerrierje még mindig a csúcson van, de már nyoma sincs az egykori bájos, természetes szépségének. A dubajozással is megvádolt celeb nem titkolta mell- és szájplasztikáját, bár le sem tagadhatta volna egyiket sem. A Bors által megkérdezett plasztikai sebész viszont úgy gondolja, ennél sokkal több műtéten átesett már a lány.

„Úgy vélem, a homloka is botoxolva lehet, elképzelhető, hogy volt hialuronsavas arcfeltöltése a ráncok ellen. Mintha az orrát is megoperáltatta volna, de csak kis korrekcióról lehet szó, nem feltűnő. A szeme nagyon »megnyílt«, ez lehet szemhéj környéki plasztika vagy lézeres beavatkozás eredménye” – véli dr. Gill Endre.

Hogy ebből mennyi igaz, nem tudni, de az biztos, hogy Linda cicababás megjelenése már inkább egy műnőhöz hasonlít – akármennyire is nem tartja magát annak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek