Starity

Denzel Washington oldalán játszhat a Disney-csillag

2012. szeptember 02. 20:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexandria Deberry egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A fiatal lányt legtöbben a Zsenipalánták című sorozatból ismerik, ám hamarosan látni fogják a rajongók, hogy Allie annál sokkal többre képes, mint egy buta csajt játszani.

hirdetés
Denzel Washington oldalán játszhat a Disney-csillag

Alexandria Deberry neve a nagyobb sztárok körébe keveredett, ugyanis a szőke Disney-csillagot beválogatták Denzel Washinton 2013-ra tervezett 2 Guns című filmjének szereplőgárdájába. Denzel nevén kívül, Allie neve olyan sztárok mellett csilloghat, mint Mark Wahlberg, James Marsden, Paula Patton és Bill Paxton.

A film melyben Allie Margie karakterét kelti életre a jövő év augusztusi hónapjában jelenik meg a mostani információk szerint. A film rendezője nem más lesz, mint Baltasar Kormákur, aki már több sikeres alkotást is szárnya alá vett, mint például a Csempészek, a Lélegezz! és a 2006-os Vérvonal című filmet.

Az alkotást a Louisiana állambeli Kennerben és New Orleansben forgatják. Írókként Blake Masters és Steven Grant ragadtak tollat az izgalmasnak ígérkező akció-dráma megírásához. A film premierjének pontos dátuma 2013. augusztus 16.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek