Starity

Maria Sharapova felbontotta eljegyzését

2012. szeptember 03. 08:08   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maria Sharapova és vőlegénye, Sasha Vujacic útjai közel három év után váltak el. A hírt múlthéten Sasha jelentette be, majd pár nappal később Maria is megerősítette.

hirdetés
Maria Sharapova felbontotta eljegyzését

A négyszeres Grand Slam-győztes orosz teniszező, Maria Sharapova és szlovén származású, korábban a Los Angeles Lakersben játszó vőlegénye, Sasha Vujacic felbontották eljegyzésüket. Ezt maga Maria erősítette meg pénteken a US Open játszott harmadik fordulós meccsét követő sajtótájékoztatón, miután a jelenlévő újságírók kérdéseket tettek fel neki a magánéletéről. A kérdezősködést maga az ex-vőlegény indította el azzal, hogy múlthét elején az olasz bulvársajtónak elhintette, hogy már nincsenek együtt.

„Már vártam, hogy valaki rákérdezzen nálam is. Soha nem voltam az a fajta ember, aki magától bejelent mindent. Magamtól sosem mondtam volna el azt sem, hogy együtt vagyunk, és azt sem, hogy el vagyok jegyezve, ahogyan a korábbi kapcsolataimnál sem tettem.”

A 25 éves sportolónő a kérdésekre felelve azt is megosztotta az újságírókkal, hogy már tavasszal szakítottak, de jó viszonyban váltak el egymástól.

„Ez a három év egy igazán szép időszak volt mindkettőnk számára, de a karrierünk és az utazások miatt rendkívül nehéz volt látnunk egymást, különösen így, hogy Sasha most Törökországban játszik. De továbbra is tiszteljük egymást, és barátként tekintünk a másikra” – válaszolt a kérdésekre a teniszező.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek