Starity

Robert Pattinson olvassa a Kristenről szóló híreket

2012. szeptember 03. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson őszintén vallott arról, hogy bármennyire is nem szeretné, mégis mindig elolvassa az exéről szóló híreket.

hirdetés
Robert Pattinson olvassa a Kristenről szóló híreket

Jó ideje attól hangos a sajtó, hogy Kristen Stewart félrelépett a Hófehér és a Vadász rendezőjével, Rupert Sanderssel. Azóta rengeteg bennfentes nyilatkozott a sztárokról, így tudhattuk meg azt is, hogy Robert eleinte italba fojtotta bánatát, de később már csak nevetett a megcsaláson.

Most azonban személyesen a színész beszélt arról, hogy hiába próbálja megállni, sajnos kényszert érez rá, hogy elolvassa a Kristen Stewardról szóló cikkeket.

„Az életemről van szó, úgyhogy belém bújik a kisördög, hogy el kéne olvasni, mit írnak. Szinte kényszered van arra, hogy megtedd. Olyan ez, mint amikor elkezdesz lekaparni egy sebet. Tudod, hogy nem szabad, mégis megteszed, mintha valami furcsa függőség kerítene a hatalmába. Közben pedig keservesen próbálod abbahagyni” – mondta a megcsalt sztár.

Ugyan a megcsalásról még mindig nem mesél, úgy tűnik, tényleg kezdi túltenni magát a botrányon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek