Starity

Megérkezett a Jancsi és Juliska: Boszorkányvadászok előzetese

2012. szeptember 04. 22:10   |   Szerző: dreamscometrue

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre bepillantást nyerhetünk a várhatóan jövő év elején mozikba kerülő filmbe, mely Jancsi és Juliska történetét mondja el, a boszorkánnyal való találkozásuk után.

hirdetés
Megérkezett a Jancsi és Juliska: Boszorkányvadászok előzetese

15 évvel azután, hogy a testvérpár sikeresen megmenekült a gonosz boszorkány karmai közül, Jancsi és Juliska már iparszerűen űzi a gyermekrablók írtását. Ők a legprofibbak a szakmában, ám van amire még ők sincsenek felkészülve.

A film akciójelenetekben gazdag, ám poénokban is bővelkedik, a több mint kétperces előzetesből legalábbis ez derül ki. A horror rajongóinak se kell messzire menniük, hiszen bőven találhatóak benne sötét, félelmetes jelenetek, ezáltal egy új fokra emelve a jól ismert mesét.

Megemlítendő, hogy olyan sztárok játsszák a főbb szerepeket, mint Gemma Arterton (Juliska), Jeremy Renner (Jancsi) vagy Famke Janssen (Muriel), a boszorkányok között pedig láthatjuk Zoe Bellt és Ingrid Bolsø Berdalt is. A film várható megjelenése 2013. január 17.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek