Starity

Marc Anthony lesz az amerikai X-Faktor új mentora

2012. szeptember 05. 09:09   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár a hírek szerint már aláírta a szerződést a tehetségkutató amerikai változatának készítésére.

hirdetés
Marc Anthony lesz az amerikai X-Faktor új mentora

Az X Factor elnevezésű zenei tehetségkutató műsort nagysikerrel sugározták a világ több országában, köztük Nagy-Britanniában, Ausztráliában, az USA-ban, Belgiumban, Oroszországban, és hazánkban is. A népszerűségre való tekintettel idén az USA-ban is új évad indul, amelynek epizódjait szeptember 12-étől a FOX TV-csatorna sugározza.

Ebben az amerikai változatban a show négy bírája Simon Cowell, LA Reid, Demi Lovato és Britney Spears lesz, akik egy-egy mentort választanak maguk mellé. A mentorok támogatják és tanácsokkal látják el a versenyzőket, valamint segítik a bírákat a válogatásban.

Azt már megtudtuk a közelmúltban, hogy LA Reid a tinibálvány Justin Bieberrel fog együtt dolgozni, Demi Lovato pedig a hírek szerint Nick Jonast szemelte ki. Most a harmadik mentor személyére is fény derült: Simon Cowell a Puerto Ricó-i származású énekes-dalszerzőt, Marc Anthonyt kérte fel erre a munkára, akivel többéves barátság köti össze.

A kétszeres Grammy- és háromszoros Latin Grammy-díjas sztár nem csak azért jó választás, mert több mint húsz éves zenei pályafutást tudhat maga mögött, de azért is, mert nem ez az első találkozása a tehetségkutató műsorokkal. Jennifer Lopez harmadik férje a díva mellett belekóstolhatott az American Idol forgatásába, ahol – igaz csak a kulisszák mögött – segítette JLo és a stáb munkáját. 2011 őszén pedig az akkor már válófélben lévő házaspár elindította közös tehetségkutató showját, a Que Vivat, amelynek Anthony nem csupán bírája, de egyik producere is volt. A műsor nagy sikert aratott az Egyesült Államokban és több latin-amerikai országban is, epizódjai nézettségi csúcsokat döntögettek, a végső gálaműsorra pedig, amelyre Las Vegasban került sor, szinte pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket. Tapasztalatban tehát nincs hiány, és lelkesedésben sem, hiszen a 43 éves énekesről azt is tudni lehet, hogy régóta szívén viseli a fiatal tehetségek támogatását.

A hírek szerint Marc Anthony már alá is írta a szerződést, és Simon Cowellel az együttesek felkészítését és válogatását végzi majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek