Starity

BayLou - az összetartó nővérek sikere

2012. szeptember 06. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztártesók nagyon jól együtt tudnak működni, éppen ezért nem is meglepő, hogy a Baillie nővérek is együttest alapítottak. Az alábbi cikkünkből kiderül, hogy kik is ők.

hirdetés
BayLou - az összetartó nővérek sikere

Victoria Baillie korábban szólóban énekelt, Start Brand New című nagylemezével óriási sikert aratott Ausztráliában. Dalszerző testvére, Barbara Baillie is írt dalokat az albumra, így megtapasztalhatták, hogy milyen együtt dolgozni. Ráadásul folytatódott a közös munka, mikor Victoria úgy döntött, hogy Barbarának is van helye a zenekarában. A lány tehát elkezdett gitározni az együttesben, ráadásul egy másik népszerű énekesnő, Beccy Cole zenekarában is játszott ezzel egy időben.

Míg Victoria olyan sikeres számokat készített, mint a Make Me, vagy éppen a Stupid, addig tesója dalszerzőként és gitárosként dolgozott tovább. 2011-ben azonban Victoria felkérte Barbarát, hogy szerepeljen Walked In Leaving című videoklipjében, amelyben ismét gitározhatott.

A lányok aztán idén úgy döntöttek, hogy közös együttest alapítanak: így született meg a BayLou nevű formáció. A zenekar augusztus 17-én ki is adta első EP-jét BayLou címmel, amelynek egyik dalához (Target On My Heart) videoklipet is forgattak.

Jelenleg ezzel a kisfilmmel aratnak sikereket a lányok, valamint fellépéseikkel is elbűvölik a rajongókat. Az első nagylemezükre egészen jövő évig kell várni, de egyelőre a pontos megjelenés dátuma még ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek