Starity

VV Éva a kórházba került, másnap megszökött

2012. szeptember 06. 09:09   |   Szerző: like me

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vagy egy újabb figyelemfelkeltési malőr vagy VV Éva tényleg komoly betegséggel és anyagi problémákkal küzd. Ezúttal egy parkban lett rosszul, ahonnan mentő vitte az Erzsébet Kórházba - másnap megszökött.

hirdetés
VV Éva a kórházba került, másnap megszökött
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Baukó Éva kedden kora délután lett rosszul egy parkban – valószínűleg már jól ismert pánikbetegségének köszönhetően –, majd a kiérkező mentők bevitték az Erzsébet kórházba. Habár a botrányhősnő tagadja a történteket, a szomszédok tudnak az esetről.

„Hallottam én is róla, állítólag itt volt lent a parkban a szomszédokkal, amikor hirtelen elkezdett hevesen verni a szíve, rosszul lett, kapkodta a levegőt. Mentő vitte kórházba, azt nem tudjuk, hová, de szerdán délután már megint itthon volt. Azt mondják, hajnalban, taxival lépett meg az intézményből, mert nincs társadalombiztosítása” – mesélte a Borsnak Éva egyik szomszédja.

A mentősök sajtóügyeletese is megerősítte, hogy egy fiatal nőhöz volt riasztásuk Zuglóból az adott időpontban, akit be is szállítottak. Könnyen elképzelhető, hogy Éva azért tagadja a történteket, hogy ne kapjon kézhez számlát a betegellátásról, ugyanis ha valóban nincs biztosítva, tetemes összegre számíthat. Ezt megerősítheti, hogy Alekosz is úgy tudja, hogy Éva nem fizeti a TB-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek