Starity

Chad Kroeger magasról tesz a negatív véleményekre

2012. szeptember 06. 13:01   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickelback frontembere egyáltalán nem foglalkozik az ócsároló véleményekkel, magasról tesz az utálkozókra. Mint elmondta, igazán boldog Avril Lavigne-nel.

hirdetés
Chad Kroeger magasról tesz a negatív véleményekre

Csak pár hete derült fény Chad Kroeger és Avril Lavigne titkos románcára, és gyors eljegyzésük hatalmas visszhangot keltett. Míg sokan örültek a sztárpár boldogságának, számos pletyka is felütötte a fejét. A Nickelback frontemberét azzal vádolták meg, hogy barátnőjét csalta Avrillel, ami újabb nem tetszést váltott ki egyeseknél, de ő nem foglalkozik ezzel.

„Igyekszem nem törődni azzal, hogy a világ milyen véleményével van rólunk - mondta a 37 éves Kroeger a People magazinnak.Csak azt tudom, hogy boldogunk vagyunk.”

A 27 éves énekesnő és Chad a közös munkájuk alkalmával melegedtek össze januárban. Párizsban is együtt nyaraltak, de állítások szerint komolyabbra csak július 1-jén fordult a kapcsolat, vagyis nem csalhatta meg barátnőjét Chad, ahogy azt a nő korábban állitotta.

„Szerintünk fantasztikus, hogy az évfordulónk, mindig a kanadai napon leszlelkendezett a Nickelback énekese. – Mi már nagyon várjuk a közös életünket!”

A Nickelback ebben a hónapban elindult az európai turnéra és tervbe van véve, hogy Lavigne elkíséri őket egy két alkalommal. „Ha eljönne, eltöltenénk egy kis időt, megpróbáljuk az egyensúlyt megtartani a karrierünk és a magánéletünk között, hisz Avrilnek rengeteg munkája lesz a közelgő lemezével.”

Avril lemeze már készen van, már csak a kiadás dátumát várjuk. Állítólag jövőre elindul turnézni, és remélhetőleg Magyarországra is ellátogat, ha már a Nickelback nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek