Starity

Egymás ellen fordulnak az amerikai tehetségkutatók

2012. szeptember 06. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NBC háborút indít a FOX ellen. Egy héttel az X Factor premierje előtt egy harmadik The Voice-résszel próbálnak odavágni a nézettségnek.

hirdetés
Egymás ellen fordulnak az amerikai tehetségkutatók

Szeptember 12-én immáron második évaddal jelentkezik az amerikai X Factor. Az időpontot hónapokkal ezelőtt nyilvánosságra hozták, ahogy a másik nagy tehetségkutató, a The Voice is bejelentette, hogy szeptember 10-én és 11-én dupla adással startol.

Az NBC azonban egy harmadik adással toldotta meg a két időpontot, így szerdán is képernyőre kerül a The Voice. És hogy biztosra menjenek, Christina Aguilera, a műsor zsűritagja aznap mutatja be legújabb dalát, a Your Bodyt, ezzel beárnyákolva a FOX sikerét.

„Az NBC kényszeríti a nézőket, hogy válasszanak Christina Aguilera műsora és Britney Spears új műsora között. Britney nem fog ebbe belemenni, nem fog elkezdeni harcolni Christinával, nem úgy, ahogy fordítva, hiszen Christina se teszi lehetővé, hogy Britney-nek egy saját estéje legyen” – nyilatkozta az X Factor feje, Simon Cowell a kialakult versenyről, aki a TMZ információ szerint nagyon dühös, amiért az NBC felrúgta a szerződést, ugyanis korábban közösen megegyeztek az időpontokról, hogy a két műsor elkerülje egymást.

A kérdés már csak az, hogy vajon Britney vagy Christina lesz a nézettebb?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek