Starity

Jordin Sparks az olajszennyezés ellen

2010. július 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin I'm M.A.D Are You? szervezete nagyon sikeres. Több gyereken és felnőttön, szegényeken és betegeken segített már. Most az állatokon, a természeten a sor.

hirdetés
Jordin Sparks az olajszennyezés ellen

Jordin édesanyja, Jodi W. Sparks mesélte: "Jordin egyik reggel felébredt bekapcsolta a tévét, és megnézte a híreket. Kiszaladt hozzám és ezt mondta: Anya! Nem érdekel mit kell tennem, milyen korán, de muszáj segítenem!" Mondtam, neki, hogy "Rendben, kislányom."

Riporter: Van egy csodás lánya! Gondolom Ön a legbüszkébb a világon!
Jodi:
Igen, nagyon büszke vagyok. Jo még mindig a földön jár és segít ahol csak tud. Pénzel vagy ő is beáll dolgozni ahol kell. Fantasztikus. Szerintem számos ember példaképe.

A riporter az egyik segélyezőt, David-et is megkérdezte, hogy jól jött-e Jordin segítsége, aki több mondatban is igazolta ezt. "Igen, nagyon. Talán így több állatot megmentünk az olajtól. Borzasztó ami most történt. Arra nem is számítottam, hogy egy sztár akar segíteni. Jordin nagy hang nálunk, vagyis az egész világon. Remélem példát vesz róla a többi sztár és a hétköznapi emberek is. Szerintem ezzek sok mindenkit motivál. És mindig azt mondja: Make a Difference (Tegyünk különbséget) - ezt úgy érti, hogy meg kell különböztetni az igazán fontos dolgokat a feleslegestől és neki ez az igazán fontos a karriején kívül, azt hiszem."

Valamint Jordin is nyilatkozott: "Szerintem igazán fontos segíteni ilyen helyzetekben. Ha kell, a kezemmel segítek, csak valamit tennem kell. Nekem ez fontos. Segítenem kell. A természet nagyon fontos, az állatok pedig most bajban vannak. Segíts Te is!"

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek