Starity

MTV VMA: legjobb és legrosszabb ruhák

2012. szeptember 07. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Video Music Awards azon kevés műsorok közé tartozik, amely még a zenéről szól az MTV-n, azonban mi most a divat oldaláról közelítjük meg a showt.

hirdetés
MTV VMA: legjobb és legrosszabb ruhák

Legjobb ruhák

Rihanna a gála előtti nap lepte meg rajongóit új, rövid hajával, azonban a shown mégis képrázatosan nézett ki hófehér ruhájában, amely tökéletesen kiemelte az alakját. Egyedül a cipővel nem tudunk azonosulni, de ennyi baki talán belefér.

Taylor Swift új imidzse sokkal inkább a felnőtt, céltudatos nő lett, így mostanában mindenhol tökéletesre vasalt hajával jelenik meg. Ezt erősítette a J. Mendel kis kosztüme is, ami bár kicsit öregítette, azért jól állt a szép énekesnőnek.

A One Direction tagjai a tiszta eleganciát választották – egyedül Zayn bongyoli haja rejtély -, amellyel valószínűleg ismét megnyerték a tinilányok szívét.

Bár Miley Cyrus haja hatalmas visszhangot váltott ki, amikor az emberek először meglátták, el kell ismerni, most csodálatosan festett – bár megint kicsit többet mutatott az illendőnél. Azonban ez az Emilio Pucci ruha, minden csak nem rossz, és az énekesnő kecses alakját is szépen kiemeli.

A boldog anyuka, Pink, kicsit túlzásba vitte az ezüstös színt, azonban még mindig a jó ízlés határain belül maradt és öröm volt rá nézni – bár lehet, hogy csak a ragyogó mosolya dobta fel a öltözékét.

Nicki Minajt már belefáradtuk a legrosszabb kategóriába helyezni, így lassan kezdjük elfogadni, hogy az énekesnőnek ez a stílusa. A ruhával most semmi baj nem akadt, sőt, egészen visszafogott hozzá képest, de a zöld hajat kár volt hozzá erőltetni.

Katy Perry egy ideje visszatért a fekete hajszínéhez, és milyen jól tette! Egy igazi dívaként ragyogta be a gálát, és ezt uszályos ruhakölteménye is hangsúlyozta. Katy egyszerűen lenyűgözően festett, ráadásul a One Direction két szépfiúját is lekapta a színpadon.

Demi Lovato is csodálatosan festett, egyszerűen semmi kivetnivalót nem találunk az öltözékében. A csinos bőrkabát kiemeli a derekát, miközben ápol és eltakar. Demi, ezt most nagyon eltaláltad!

A The Wanted fiúcskái is tökéletes hozták, amit kell a kockázott zakójukban, és öltönyeikben.

Amber Rose most jelentette be a terhességét, a vörös szőnyegen. Aranyos kis pocakját, amelyben egy új élet fejlődik, gyönyörűen kiemelte rózsás ruhájában.

Legrosszabb ruhák

Rita Ora egy gyönyörű nő, ehhez kétség sem fér, de ezzel az ezüstös, mélyen dekoltált Pucci ruhával még sem tudunk egyetérteni. Túl sok, és igazán előnytelenül áll a szép énekesnőnek.

Zoe Saldana úgy festett ebben a ruhában, mintha magára tekerte volna az egyik otthoni függönyét, ráadásul elég előnytelen részeit emelte ki és a cipő sem a legjobb választás volt hozzá.

Alicia Keys szintén a szép énekesnők táborát erősíti, azonban most ez az ezüst színű ruha valahogy nem jött össze. Túl sok, és a szín sem előnyös.

Kesha sokszor lőtt mellé, azonban most ezt a ruhát érezzük a legrosszabbnak az eddigiek közül. Az énekesnő kétszer szélesebbnek néz ki, és ez a hidrogén szőke haj sem a legjobb. Kesha, mi történt veled?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek