Starity

Demi Lovato és Niall Horan túl van az első randin

2012. szeptember 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction ír énekese és az aranytorkú Demi Lovato tegnap az MTV VMA díjátadó után egy randevúra mentek el.

hirdetés
Demi Lovato és Niall Horan túl van az első randin

Niall Horan és Demi Lovato az MTV VMA díjátadó után, kettesben elmentek egy közös vacsorára, hogy egy kicsit romantikázzanak. Az US Weekly ma arról számolt be, hogy Demi és Niall a díjátadó után kettesben töltötték az idejüket. Úgy látszik, az újdonsúlt szerelmes pár végre egymásnak tudták szentelni idejüket, és meg tudták beszélni a dolgaikat. Az énekesnő másnap Niallról egy olyan megjegyzést tett, hogy nagyon imádnivaló és New York-i utazása során is mindig akadtak a fiúval kapcsolatos kérdések. A híres One Direction aznap este három díjat is bezsebelt, így volt ok az ünneplésre. A díjak átvétele után Niall ezt tweetelte ki: „Srácok mi a fene! Ti nagyon hihetetlenek vagytok 3 VMA díj” – írta az énekes.

De meglepetések ezek után is adódtak, mivel Katy Perry, aki az ír fiút engedte tovább az X-Faktorban szájon puszilta Niallt és Harryt is. Azt, hogy erre Miss Lovato mit reagált, nem tudni, de az biztos, hogy az az este nagy meglepetéseket tartogatott.


Katy szájon puszilja Niallt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek