Starity

Taylor Swift rákban elhunyt kisfiúnak írt dalt

2012. szeptember 08. 12:12   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai country-pop énekesnő tegnap lépett fel a Stand Up to Cancer alapítvány éves eseményén, Ronan című számával. A szerzeményt Taylor egy kisfiúról írta, aki négy éves korában hunyt el rákban.

hirdetés
Taylor Swift rákban elhunyt kisfiúnak írt dalt

Taylor Swift a szeptember 6-ai VMA-t követő napon már Stand Up to Cancer alapítvány éves eseményén lépett fel, ahol bemutatatta az egyik új dalát is. A jótékonysági program rákellenes rendezvényének célja a figyelemfelkeltés, és az adománygyűjtés, a teljes bevételt a rákkutatásokra fordítják.

A Grammy-díjas énekesnő új szerzeményét, a Ronant adta elő, melyet egy négyéves korában, rákban elhunyt kisfiúról írt. Taylor a történetről a kisgyerek anyja, Maya Thompson blogján olvasott, és úgy érezte, tennie kell valamit. A 22 éves lány felvette a kapcsolat az anyával, aki Swift mellett társíróként működött közre a szerzeményen.

A dal hangzásban Taylor korábbi dalaira emlékeztet inkább, így a rajongók tetszését biztosan elnyeri majd, bár még nem tudni, hogy felkerül-e az október 22-én megjelenő, Red című albumra.

A Ronan digitálisan a mai napon jelent meg, és a szám teljes bevétele jótékony célra megy majd, a rákkal való küzdelem segítésére. A megindító szövegű dal az amerikai iTuneson jelenleg a második, a We Are Never Ever Getting Back Together mögött, mely Taylor Swift legutóbbi kislemeze.

hirdetés

A Mean énekesnője eddig is rengeteget jótékonykodott, de most ismét megmutatta, hogy segít, ahol tud. Taylor hatalmas amerikai népszerűségét nézve pedig, új dalának is biztosan nagy lesz a sikere, és a bevétele is, és ebben biztosan közreműködik majd Swift tegnapi gyönyörű fellépése a szerzeménnyel.


Taylor Swift élőben mutatta be Ronan című dalát.

A dal szeptember 8-án stúdióverzióban is megjelent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek