Starity

Miley Cyrus: „Már most házasnak érzem magam!”

2012. szeptember 12. 14:02   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő elárulta, hogy miért nem sürgeti annyira a esküvőjét: ő már most feleségnek érzi magát, papírok és ceremónia nélkül is.

hirdetés
Miley Cyrus: „Már most házasnak érzem magam!”

Miley Cyrus nagy megdöbbenést okozott, amikor kijelentette, hogy nem érdekli az esküvője, csak az, hogy boldog lehessen vőlegényével Liam Hemsworth-tal. Ám, most most azt is elárulta, hogy miért nem kezdtek még az esküvővel foglalkozni a júniusi eljegyzés óta.

„Igazán izgatott vagyok az eskővő miatt, de én már most házasnak érzem magam – nyilatkozta az énekesnő a Us Weekly-nek az MTV VMA vörös szőnyegén. – Tudom, hogy együtt leszünk örökre. Nekem igazán nincs szükségem ehhez papírokra, most megpróbálok inkább dolgozni.”

Valóban, Miley nagyon sokat dolgozik a közelgő negyedik stúdióalbumával, ami 2013-ra várható: „Ki fog jönni egy kislemezem még idén – ígérte. – Ez az első alkalom, amikor sikerül erről mesélnem az embereknek, úgyhogy igazán izgatott vagyok! Igazán büszke vagyok az albumra. Ez a kedvenc dolog, amit valószínűleg valaha csináltam.”

Az eddigi legjobbjaként emlegetett lemezen olyan emberek működtek közre, mint a rapper Pharrell Williams, és a hip-hop csillag Mac Miller.

A drogozással is megvádolt sztár mesélt is a drasztikus hajvágásáról is, nem érti, hogy az emberek miért nem kattannak már le a témáról.

„Az egyetlen nehéz dolog ebben, hogy az emberek mindig erről akarnak beszélni. Mindig mondják, hogy nem ismernek fel, mire én meg visszamondom, hogy »de én szeretem ezt, és így érzem jól magam.«”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek