Starity

Emma Stone és édesanyja a mellrák ellen kampányol

2012. szeptember 12. 19:07   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anyukája karjaiban látható A csodálatos Pókember sztárja a Revlon legfrissebb kampányában. A márka nagykövete remekül érezte magát a fotózáson, mely Steven Meisel elképzelései szerint zajlott.

hirdetés
Emma Stone és édesanyja a mellrák ellen kampányol

A bájos színésznő, Emma Stone és édesanyja együtt álltak modellt a Revlon legújabb, mellrák elleni kampányához, melynek szlogenje, „Your Lips Can Saves Lives”.

Krista maga is a mellrák egyik szerencsés túlélője, 25 hetes kemoterápiás kezelését pedig Emma is nehéz, rettenetes időszakként említi.

Miután maguk mögött hagyták ezt a néhány hónapot, mindketten csuklójukra varrattak egy fekete rigót, mely örökké emlékeztetni fogja őket, hogy sikerült megbírkózniuk ezzel a komoly betegséggel.

Emma és édesanyja egyébként részt vett a májusban megrendezett Revlon Run/Walk for Women elnevezésű eseményen is, ami szintén a mellrák legyőzésére és megelőzésére fordít kiemelt figyelmet.

Fotó: Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek