Starity

Mandy Moore fekete-fehér filmben kapott szerepet

2012. szeptember 13. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Séta a múltba, a Szerelmi leckék hitetleneknek és a Szabadság, szerelem sztárja ezúttal teljesen más stílusú produkcióban lesz látható.

hirdetés
Mandy Moore fekete-fehér filmben kapott szerepet

Ha Mandy Moore, akkor biztosak lehetünk benne, hogy romantikából és humorból nem lesz hiány. De ezúttal egy fekete-fehér filmben kapott szerepet az énekes-színésznő.

A történet 1958-ban Los Angelesben játszódik. Egy nyomozó egy belvárosi szállodában várja a gyilkost, hogy végre elkaphassa. Egy éjszaka folyamán a hotel lakóinak életének minden apró mozzanata felszínre kerül, aminek persze nem mindenki örül.

A krimi további szerepeiben látható még A küszöb sztárja, Carla Gugino és A katedrális szereplője, Rufus Sewell.

A Hotel Noir producere az az R. Scott Poole, aki részt vett például a Monk – Flúgos nyomozó, a Daybreak – Időbezárva, vagy éppen a Terepen című sikersorozatok munkálataiban. Sebastian Gutierrez pedig rendezi majd a filmet. Az ő neve pedig onnan lehet ismerős, hogy a nevéhez fűződik például a Halle Berry főszereplésével készült Gothika, vagy a Lucy Liu-val készült Rajzás című film.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek