Starity

Carrie Underwood hatalmas állatbarát

2012. szeptember 13. 15:03   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carrie Underwood támogatja szőrös kis barátait, hiszen az énekesnő szeptember 10-én a Checotah Állatmenhelyen járt Oklahomában.

hirdetés
Carrie Underwood hatalmas állatbarát

Carrie Underwood imádja az állatokat és ezt nem is titkolja, hiszen néhány napja az oklahomai Checotah Állatmenhelyen tett látogatást, melyet a Twitteren is örömmel tudatott rajongóival. Imádnivaló kiscicákkal az ölében játszott a huszonkilenc éves dalospacsirta, amit meg is örökítettek és a kép természetesen a mikroblogon landolt.

„A Checotah állatmenhelyen lógok. Akar valaki egy kiscicát? Azt hiszem itt van egypár!!! Ha ha!” – csiripelte a szőkeség, majd később újabb fotót töltött fel a következő kommenttel: „Valaki egy élelmiszerboltban hagyta ezt a csöppséget...”

Az állatmenhely vezetője, Kate Paris azt mondta a People magazinnak, hogy Carrie minden egyes alkalommal elmegy hozzájuk, amikor az édesanyját látogatja meg. Legutóbb az énekesnő 45 percet töltött a hontalan macskákkal és kutyákkal, de különösen a kiscicák lopták be magukat a szívébe: „Az összes kiscicát az ölébe vette és megszeretgette őket. Ő igazán törődik az állatokkal” – mesélte Kate.

Viszont annak ellenére, hogy Miss Underwood teljesen odavolt az állatokért, az információk szerint üres kézzel távozott a menhelyről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek