Starity

Chris Brown nyakára tetováltatta az összevert Rihannát?

2012. szeptember 14. 10:10   |   Szerző: MachineMagic

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Brown nemrég új tetoválást villantott a nyakán, melynek láttán egyből elindultak a találgatások, hogy mit is ábrázolhat. Az új szerzemény ugyanis kísértetiesen hasonlít a megvert barbadosi énekesnőre.

hirdetés
Chris Brown nyakára tetováltatta az összevert Rihannát?

A hónap elején Chris Brown bemutatta az új tetkóját egy rendezvényen Las Vegasban. A rapper nyakán látható nagyméretű fekete-fehár ábra egy női fejet ábrázol, aminek arcfelépítése, ívelt szemöldöke és telt ajka feltűnően hasonlít Brown egykori szétvert fejű barátnőjére, hiszen hegeket és bántalmazásnyomokat is felfedezhetünk rajta.

Chris Brown cáfolja, hogy a nyakán található új tetoválás a brutálisan összevert Rihannát ábrázolja, szóvivője is megvédte a sztárt. „A tetoválás egy mexikói jelképet, egy Halottak napjával összefüggő koponyát ábrázol, amit egy MAC-kozmetikum reklámján látott – majd hozzátette. – Ez nem Rihanna vagy egy bántalmazott nő, mint ahogy azt tévesen gondolják.”

A meggyőzőnek tűnő spekulációk már csak azért sem állják meg a helyüket, mert Rihanna és Chris Brown szappanoperába illő kapcsolata mostanában rendeződni látszódik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek