Starity

Taylor Swift újra történelmet írt

2012. szeptember 14. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő újabb Billboard rekordot döntött meg, így az övé minden idők két legkelendőbb country dala, egyhetes letöltési adatok alapján.

hirdetés
Taylor Swift újra történelmet írt

Taylor Swift karrierje igen magasan szárnyal, hiszen hamarosan megjelenő Red című albumának első kislemezes dala, a We Are Never Ever Getting Back Together már a videoklip megjelenése előtt is rekordokat döntögetett, a kisfilm pedig két hét alatt több, mint 20 millió nézőt vonzott. Legutóbbi dala a Ronan, mely egy rákban elhunyt kisfiúról szól embermilliók szemébe csalt könnyeket, amikor először adta elő a Stand Up To Cancer nevezetű rendezvény alkalmával.

Mindkét dal hatalmas sikert aratott, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a country-pop énekesnő újabb Billboard rekordot állított fel, hiszen a történelem során először töltöttek le több, mint 200.000 példányban mindössze egy hét alatt egy előadótól két country dalt. A We Are Never Ever Getting Back Togetherből megközelítőleg 284.000 darab kelt el, a második helyen nyitó Ronan című szerzemény pedig körülbelül 211.000 eladott példányszámot produkált, ráadásul az illegális letöltések lehetséges számáról még nem is esett szó.

Taylor szeptember 13-án vette át a Gold Record Award elnevezésű díjat a brazíliai Sofitel Hotelben megrendezett sajtótájékoztató során, ahol egy Vintage ruhában, Prada cipőben és House of Lavande ékszerekben pompázott, majd autogramokat osztogatott és fotózkodott a kint várakozó rajongóival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek