Starity

Olga Kurylenko nem randizik Tom Cruise-zal

2012. szeptember 14. 23:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő cáfolja randevúikról szóló pletykákat, de őszintén beszélt Bond-lány-korszakáról és a pénzről is.

hirdetés
Olga Kurylenko nem randizik Tom Cruise-zal

Miután Tom és Katie Holmes hivatalosan is elváltak, a média egyik legfoglalkoztatottabb témájává vált, hogy vajon ki lesz Cruise következő felesége. Néhány újságíró fel is vetett pár, a színész elvárásainak megfelelő hírességet, ám itt nem álltak meg, a forgatásokon készült fotók láttán kolléganőjével, Olga Kurylenkóval is összeboronálták, aki a Complex magazinnak adott interjújában tagadja a közelebbi kapcsolatot.

„Azok a fotók egyértelműen a forgatásról származnak. Egy űrhajó volt melletünk!” – reagált a csókról rögzített fényképekre.

Forrás: www.metro.co.uk

A magazinnak természetesen egyéb kérdések is választ adott, kitért például arra, hogy a pénz miként befolyásolja karrierjét: „Amikor anélkül nősz fel, azt akarod, legyen. Vicces, mert Amerikában egyesek azt kérdezik, »Miért akarsz ennyire pénzt keresni?«, mire én azt mondom: »szerintem nem éheztél gyermekként«.”

„Mindenki azt mondta nekem: »Most meg fogsz rekedni ebben a Bond-lány-képben«. A célom az volt, hogy ne maradjak Bond-lány egész életemben, szóval nagyon óvatos voltam, és elutasítottam pár ajánlatot, ahol nem akartam eljátszani egy Bond-lányhoz hasonló karaktert. Nem tudom, mi lett volna jobb döntés: elvállalni olyan szerepeket a Bond után, ahol csak szexi és szép lány lennék, vagy abbahagyni a munkát, egyáltalán nem megjelenni a nyilvánosság előtt? Én a másodikat választottam. Szerintem helyesen tettem. Lehettem volna elérhető rögtön a Bond-film után, és talán most nagyobb csillag lennék, de nem akartam” – indokolta döntését a 32 éves színésznő, akinek teljes interjúját a Complex magazin az október–novemberi számában közli majd, melyben Olga hajlékonyságáról is tanúbizonyságot tesz.

A fentebb említett Cruise-Kurylenko-projekt egyébként 2013 áprilisában startol majd hazánkban, Oblivion címmel. A produkciót az a Joseph Kosinski rendezte, akinek nevéhez a Tron: Örökség című film is kötődik.


Forrás: JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek