Starity

Képernyőre kerül David Zepeda és Angelique Boyer sorozata

2012. szeptember 16. 09:09   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itthon is leadják az Abismo de Pasión című telenovellát, Angelique Boyer és David Zepeda főszereplésével. A sorozatot először a Sorozat+ tűzi műsorra.

hirdetés
Képernyőre kerül David Zepeda és Angelique Boyer sorozata

Október 1-jével a magyar tévéképernyőkre is megérkezik a nagysikerű Abismo de Pasión című telenovella, melyet idén készített a mexikói Televisa sorozatgyártó cég. A telenovella Bűnős vágyak címen lesz látható a Sorozat+ -on, a Teresa megüresedett helyén, a 20.05-ös sávban.

A novellában két szerelmes, Elisa és Damián boldogságának útjába saját szüleik gyűlölete és mélységes megvetése áll, azt hiszik ugyanis, hogy Elisa anyja és Damián apja szeretők voltak, és épp közösen próbáltak megszökni, mikor életüket veszítették egy borzalmas autóbalesetben.

A Sorozat+-on esténként tehát továbbra is Angelique Boyer szórakoztat majd minket, David Zepeda (Kettős játszma, Riválisok), Mark Tacher (Marichuy – A szerelem diadala), Sabine Moussier (A mostoha), René Casados (Vad szív), Livia Brito (Marichuy – A szerelem diadala), Raquel Olmedo (Teresa, Esmeralda), Altair Jarabo (A szerelem nevében), Eugenia Cauduro (Esperanza, Teresa), Francisco Gattorno (Julieta), Salvador Zerboni (Dél királynője), Alexis Ayala (A vadmacska új életete), Nailea Norvind (Árva angyal), Ludwika Paleta (Szeretők és riválisok) és César Évora (A mostoha, Marichuy – A szerelem diadala) társaságában, de epizódszereplőként visszatér África Zavala (Árva angyal) is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek