Starity

Búcsú: megérkezett a Swedish House Mafia utolsó videoklipje

2012. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: berninici

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd együttes búcsút int, egy koncertvideó keretén belül, mely tegnap jelent meg.

hirdetés
Búcsú: megérkezett a Swedish House Mafia utolsó videoklipje

Mint már korábban is írtuk, a sikeres svéd DJ-trió, a Swedish House Mafia úgy döntött, feloszlik. Ezután megtudtuk, melyik lesz az utolsó kislemezes daluk. Most pedig eljött az ideje, hogy a felvételhez kisfilm is készüljön: a videó több Swedish House Mafia-koncert felvételének részletét tartalmazza. Bemutatja, milyen sikeres is volt a három svéd srác együtt, s hogy hogyan tombolt több tízezer ember az ő zenéjükre.

A DJ-k, Axwell, Steve Angello és Sebastian Ingrosso 2008 végén álltak össze egy trióvá, és hamar a világ elektro élvonalába kerültek. 2012 nyarán viszont honlapjukon közölték rajongóikkal, hogy nyári turnéjuk után befejezik, azonban a „szakítástól” eltekintve is biztosak lehetünk benne, hogy sok nyári slágert és „bulihimnuszt” köszönhetünk nekik.

Ezen kívül reméljük, hogy a továbbiakban is hasonló sikerekben lesz majd részük, hiszen külön-külön is rendkívűl tehetségesek, sőt, lehet, hogy a triónak hála népszerűbbek lesznek, mint valaha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek