Starity

Zavart elméjű lehet Amanda Bynes

2012. szeptember 15. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Amanda Bynes jóval súlyosabb gondokkal küzd, mint a jogosítvány nélküli vezetés. Egyre több bizonyíték van arra, hogy súlyos mentális zavaroktól szenved.

hirdetés
Zavart elméjű lehet Amanda Bynes

Eddig egyszerűen csak felelőtlennek vagy meggondolatlannak bélyegezték Amanda Bynest, aki az elmúlt időszakban történt cserbenhagyásos autóbaleseteitért most a börtönnel néz farkasszemet, és jelenleg is vezet, annak ellenére, hogy bevonták a jogosítványát.

Szomszédai, barátai és aggódó ismerősei szerint azonban teljesen másról van szó, Amanda valószínűleg ennél sokkal nagyobb bajban van, és orvosi segítségre szorulna. A színésznő fitnesstermi társai közül többen úgy vélik, hogy a sztár furcsán viselkedik, egyik nap például kábultnak tűnt, majd hangosan beszélgetni kezdett magával, megjegyzéseket tett, majd reagált rájuk.

Egy másik szemtanú ijedten észlelte, hogy Amanda az ellipszis tréneren egyszer csak megállt, majd hisztérikusan felnevetett, és ezt többször is megtette az edzés alatt. Ez a szemtanú az elmúlt hónapokban több tucatszor találkozott a színésznővel, és egyértelműen látja rajta, hogy állapota romlik.

Amanda szomszédai is alátámasztják a szomorú hírt, egyikük többször észrevette, hogy a lány mozdulatlan tárgyakkal hosszasan diskurál. A lépcsőházában lakók állítólag tisztában vannak a sztár állapotával és magatartásával, de nem akarnak kapcsolatba lépni sem a hatóságokkal, sem Amanda barátaival, rokonaival, mert szeretnének kimaradni a dologból.

Az épületben néhányan aggódnak amiatt, hogy a média Amandát egy rosszéletű drogosnak festi le, holott a problémái egészen más jellegűek, és sokkal komolyabbak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek