Starity

Sarah Jessica: „Tökéletes lezárás egy különleges élményhez”

2012. szeptember 16. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő legfrissebb interjújában Carrie Bradshaw-ról, a Girlsről és Emmy-díjáról is beszélt.

hirdetés
Sarah Jessica: „Tökéletes lezárás egy különleges élményhez”

Szeptember 23-án kerül megrendezésre a 64. Primetime Emmy-díj-átadó, melynek jelöltjeit július közepén hozták nyilvánosságra. A The Hollywood Reporter magazin a ceremónia előtti napokban az Emmy-történelem néhány kiemelkedő alakjával dobja piacra legújabb számát. A lap négy különböző borítóval jelenik meg: Norman Lear, Sarah Jessica Parker, J.J. Abrams, Glenn Close és Ted Danson fotójával. Az újság hasábjain pedig interjúkat és további fotókat közölnek róluk és más művészekről, akik tucatnyi jelöléssel és szoborral büszkélkedhetnek.

A következőkben a Sarah Jessica Parkerrel készített rövid interjújukat olvashatjátok el. A színésznő a Szex és New York című nagysikerű sorozatnak köszönhetően került fel az Emmy „térképére”, hat jelöléssel, melyből egyet díjra is váltott. Bár 2004 óta számos más produkcióban is részt vett, a színésznő tisztában van vele, hogy a nők többségének ő örökké az az érzelmileg nyers újságírónő marad, aki Manolo Blahnikjaiban és Fendi-táskáival rótta New York utcáit. „A divat izgalmas volt. De ami egyedi és különleges a show-ban, az a nyelv, ami nagyon új volt és ezt nem a csípős, trágár és provokatív stílusra értem. Egy olyan nő, mint Carrie, unszimpatikus volt sok ember számára abból a szempontból, ahogy eltöltötte idejét, ahogy költötte a pénzét, személyes döntései miatt a gyermekvállalással és a házassággal kapcsolatban, valamint a viszonyokat illetően. Embersége mégis a többiekhez kapcsolta.”

„Ez egy teljesen más sorozat, de a nők körében lezajló meghitt beszélgetések miatt van hasonlóság” – beszélt az Emmy-jelölt HBO-sorozatról, a Girlsről, melyet gyakran hasonlítanak a lassan tíz éve befejezett Szex és New Yorkhoz.

„Tökéletes lezárása volt egy különleges élménynek” – értékeli Emmy-díját, melyet 2004-ben, a finálét követően sikerült hazavinnie.


Fotó: Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek