Starity

Adele következő lemezét a terhesség inspirálja

2012. szeptember 16. 21:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden bizonnyal ez Adele életének egyik legboldogabb időszaka, hiszen kedvesével első gyermeküket várják, és emiatt a következő lemezen a szomorú szakítós dalok helyett boldogabb számok lesznek hallhatók.

hirdetés
Adele következő lemezét a terhesség inspirálja

A nyolcszoros Grammy-díjas angol énekesnő talán boldogabb mint valaha, hiszen párjával, Simon Koneckivel házasság nélkül is remekül megvannak, és nagy szeretetben várják első közös gyermekük megszületését, aminek a hírét még nyár elején jelentették be.

Adele-ről mindenki elismeri, hogy fantasztikus énekesnő, de dalai szinte mind a szakításról, szerelmi bánatról és ennek fájdalmairól szólnak, és bár ez a koncepció hozta meg a világsikert az énekesnőnek, de most, a várandóssága miatt vidámabb dalokon dolgozik.

„A szakítós ódáknál sokkal könnyedebb, vidámabb dalok lesznek, a terhesség nagy hatást gyakorol rá. Egyre jobban összpontosít az anyaságra, a baba eddig egészséges, ő viszont már nagyon izgatott” – mondta Adele egyik közeli ismerőse.

Azonban azt, hogy mikor hallhatunk új, vidámabb szerzeményeket Adele-től, még nem tudni, valószínűleg most az anyaság lesz neki az első.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek