Starity

Novemberben jön a Little Mix debütáló albuma

2012. szeptember 16. 21:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix tagja bizony szorgosan dolgoztak az elmúlt hetekben, hiszen albumuk készülőben van, valamint elkezdték forgatni legújabb klipjüket, amely a DNA címet kapta.

hirdetés
Novemberben jön a Little Mix debütáló albuma

A brit X Factor által híressé vált lánybanda, a Little Mix Wings című daluk megjelenése után sikert sikerre halmoznak. Rengeteg rajongót szereztek, valamint daluk hazájukban toplistás lett. Most újabb örömhírrel szolgálhatunk a rajongóknak, a lányok debütáló albuma novemberben jelenik meg.

A korong a DNA címet kapta, valamint új kislemezük is ezen a néven fut majd. Az új videoklip forgatásai is megkezdődtek már múlt héten, amelyről a banda egyik tagja, Leigh-Anne nagy örömmel számolt be Twitteren keresztül:

„Istenem, milyen csodás nap volt a mai. Igazából alig várom, hogy kijöjjön ez a videó. Remélem az összes Mixernek tetszeni fog.”

A minap tekinthették meg a rajongók először az album borítóját, mely tükrözi a lányok stílusát, így igazán csajosra és színesre sikeredett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek