Starity

Nicki Minaj és Keith Urban csatlakozik az Idol bíráihoz

2012. szeptember 16. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Randy Jackson mégis marad, Mariah Carey helye biztos, melléjük pedig Nicki Minaj és Keith Urban csapódik.

hirdetés
Nicki Minaj és Keith Urban csatlakozik az Idol bíráihoz

Számtalan híresség neve felmerült az új évad kapcsán, Mariah Carey „tüntetése” ellenére mégis Nicki Minajt választották az új széria egyik bírájának, valamint Randy távozása is kacsának bizonyult.

A műsor hivatalos Twitterén azonban újabb nevet hoztak nyilvánosságra, méghozzá Keith Urbanét, akivel úgy tűnik, végre teljessé vált a csapat.

„Hivatalos! A tizenkettedik évad #IdolBírái @MariahCarey @YO_RANDYJACKSON @NickiMinaj és @KeithUrban.”

„Nicki egy hihetetlenül elragadó, nemzetközi jelenség, aki kitörölhetetlen nyomot hagyott a rapben és a popban. És Keith, a másik nagyszerű kiegészítője az Idolnak – ő az egyik legnagyobb csillag a country zenében és tudom, hogy a rajongóink és a versenyzőink bele fognak szeretni” – nyilatkozta Mike Darnell, a FOX elnöke, aki biztos benne, hogy sikerült egy izgalmas társaságot összehoznia.

„Ez egy igazi megtiszteltetés, hogy meghívtak, hogy része legyek az American Idol-családnak. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak mindenkivel, és láthassam ugyanazt a szenvedélyt minden résztvevőnél, amit én érzek a zene iránt” – mondta Keith. A meghallgatásokat egyébként ma kezdik meg, New Yorkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek