Starity

Nem beszélnek egymással a The Hills sztárjai

2012. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Audrina Petridge és Lauren Conrad barátsága talán sokaknak ismerős lehet a The Hills című valóságshow-ból. Ám ennek vége, mert Lauren és Adrina nem beszélnek egymással.

hirdetés
Nem beszélnek egymással a The Hills sztárjai

A napokban Audrina Petridge a Celebuzznak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy ő és a The Hills sztárja, Lauren Conrad alig beszélnek egymással.

A két lány még a realityben ismerkedett meg egymással 2006-ban, majd ahogy a show-nak vége lett, barátságuk is lankadni kezdett. Audrina erről mesélt: „Nem igazánk beszélek Laurennel, és nem is találkozom vele. Azt hiszem, kicsit eltávolodtunk egymástól. Mindketten a saját utunkat járjuk, a műsor hozott bennünket össze, de mióta a show befejeződött, mindannyian visszatértünk a saját dolgainkhoz.”

Audrina azt is elmondta, hogy bár Laurennel már nem beszélnek, a többiekkel tartja a kapcsolatot. „Hébe-hóba beszélek Stephanie Prattel, Kristen Cavallarival, Brody Jennerrel, és nemrég futottam össze Justin Bobbyval. Ez minden – mondta a barna szépség, akinek minden vágya, hogy végre férjhez mehessen: 27 éves vagyok most, mielőtt betöltöm a 30-at, szeretnék férjhez menni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek