Starity

Christina Aguilera és Cee Lo Green kiszállnak a The Voice-ból

2012. szeptember 18. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a The Voice is zsűricserére fog kényszerülni, miután Christina Aguilera és Cee Lo Green is távozását jelentette be.

hirdetés
Christina Aguilera és Cee Lo Green kiszállnak a The Voice-ból

Az American Idol és az X Factor után a The Voice is új szereplőkkel fog visszatérni a következő évadra. Christina Aguilera és Cee Lo Green bejelentették, hogy a tehetségkutatás helyett inkább mindketten saját karrierjüket szeretnék egyengetni.

A műsor készítői már a cseréről is gondoskodtak, a 4. szezonban Shakira és Usher helyettesítik a két zsűritagot 2013 tavaszán, akik az előzetes várakozás szerint a műsor 5. évadára azért visszatérnek jövő ősszel. Amikor felröppentek a pletykák arról, hogy az NBC megduplázza a műsort, azaz évi egy helyett két évadot tűznek műsorra, már lehetett tudni, hogy nem minden zsűritag lesz képes vállalni a feladatot.

Christina jelenleg visszatérő albumával, a Lotusszal foglalkozik, amelyről első dalát, a Your Body-t pont a The Voice színpadán mutatta be a múlt héten, Cee Lo pedig egy karácsonyi albumot és egy családi szituációs komédiát szeretne elkészíteni a közeljövőben, így érthető az ideiglenes távolmaradásuk.

A NBC közleményében arról is biztosított mindenkit, hogy a zsűri másik fele, Adam Levine és Blake Shelton a 4. szezonban is láthatóak lesznek, igaz, várhatóan előbb-utóbb ők is szeretnének majd szünetet tartani.

Balke Shelton az Access Hollywoodnak már panaszkodott is a szünet nélküli adások hátulütőjéről: „Nem tudom, meddig fogom csinálni. Az NBC döntése, és ők választották a szünet nélküli évadokat. Ami Christinát, Adamet, Cee Lot és engem illet, ha turnézni akarunk, nincs lehetőség szünet nélküli évadot csinálni. Számomra ez nem elfogadható. Egy ponton mennem kell, «Tudjátok mit, ez király volt. Megváltozatatta az életemet, de ez nem az én életem. Vissza kell térnem ahhoz, amit valójában csinálok, és az a country zene.»”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek