Starity

Blake Lively és Ryan Reynolds: lagzi volt, de házasságkötés nem

2012. szeptember 20. 11:11   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively házasságát rejtély járja át. Szinte hullámként söpört végig a hír, szeptember 9-én, hogy a híres divatikon elkelt a hajadon nők sorából. Egy közeli ismerős nyilatkozata alapján derült ki, hogy a lagzit megtartották, de Blake és Ryan csak szeptember 14-én lettek papíron is férj és feleség.

hirdetés
Blake Lively és Ryan Reynolds: lagzi volt, de házasságkötés nem

Senki sem látta ezt előre, szinte bombakánt robbant a Gossip Girl sztárjának, Blake Livelynek titkos esküvője. Blake Lively és Ryan Reynolds tavaly ismerkedtek meg egymással, majd a Zöld lámpás forgatása után kezdtek el randizgatni egymással. A szerelmes pár már 2012. májusában vett egy házat Bedfordban, majd később, szeptemberben ki is mondták az igent. Vajon ez így is történt?

A pár 2012. szeptember 9-én tartott Dél-Karolina államban egy esküvői lagzit, amin a szűk családi kör, illetve Blake és Ryan barátai vettek részt. Blake és Ryan választása azért esett a Mr. Pleasant nevű városra, mert Ryan gyermekkorában sok időt töltött el itt, és szinte a kedvenc városává vált. A Hall Platation nevezetű helyen tartották meg a szép esküvőt, amely rá egy nappal már nyilvánosságra került. Blake és Ryan ugyan mesés menyegzőt adott, azonban ez még csak a lagzi volt. Bár Blake végigvonult gyönyörű Marchesa-ruhájában, míg Ryan egy meseszép Burberryben mutatkozott, azonban a szerelmes pár csak 2012. szeptember 13-án igényelte meg a házasságkötést a Charleston megyei hivatalnál, s rá egy napra, szeptember 14-én váltak hivatalosan is férj és feleséggé.

Blake esküvőjének egyre több és több pillanata, illetve részlete kerül napvilágra. A Reynoldsék által rendezett ceremónia szinte mesébe illően végződött. A szőke hajú színésznő egy gyermekkórus által énekelt dal, a Can’t Take My Eyes Off of You alatt sétált az oltárig. Talán a szám címe is belengi azt, hogy a nőről tényleg nem lehetett levenni a tekintetet, annyira gyönyörűen mutatkozott a ruhában.

„Az elmúlt évek során rengeteg karaktert játszottam el, azonban soha nem alakítottam ki a sajátomat – mondta el Blake. Ez egy olyan dolog, amit már nagyon várok. Már nem bírom kivárni, hogy vége legyen a Gossip Girl utolsó évadjának. Egy csomó olyan film van láthatáron, amiben szerepelni szeretnék.”

A vendéglistáról nem sokat tudni, azonban az biztos, hogy Christian Louboutin és Florence Welch részt vett a mennyegzőn. Blake és Ryan, mivel mind a ketten vidámak, így nem szerettek volna semmiféle kötöttséget és feszültséget az esküvőjükön. A pár ezért felfogadta Tara Guerardot, aki az esküvőiszervezés feladatát látta el. A pár instrukcióként azt is közzé adta a nőnek, hogy vidám napot szeretnének, semmi feszengést. „Ryan és Blake azt akarták, hogy a lagzi olyan legyen, mintha otthon lennének. Mi megteremtettük a bájt, az eleganciát és a varázslatot erre az időre. Ez egy igazán elegáns esküvő volt” – nyilatkozta a hölgy.

Florence Welch is a meghívottak között szerepelt, aki a párnak „ajándékként” három gyönyörű dalt is elénekelt. A szórakoztatásra Ryanék egy DJ-t is felbéreltek, aki a meghívottakat szórakoztatta különféle zenéivel.

Persze, Blake barátai, illetve kollégái is értesültek az esküvőről. Blake exbarátja, Penn Bagdley, akivel már tizenegy éves koruk óta ismerik egymást, az interneten értesült barátjának esküvőjéről. „Örülök neki. Véleményem szerint ez minden, aminek be kellett következnie” – nyilatkozott pozitívan Ryan és Blake házasságáról Penn.

Ryan Lochte ugyan örül Blake esküvőjének, de hihetetlen mély fájdalmat is érez az iránt, hogy „plátói szerelme” már férjezett hölgy. Nemrégiben került nyilvánosságra ugyanis, hogy Ryan örülten belezúgott a szexis Blake Livelybe. „Egy kicsit szomorú vagyok. De tudod mit? Örülök Ryannek. Ebben a mai világban kevés olyan hírességet találni, aki igaz szerelembe esik egy másik hírességgel” – nyilatkozta Ryan.

Mikor Ben Affleck meghallotta a hírt, örült neki, hiszen igazán megkedvelte Blake-et a Tolvajok városa című film forgatása alatt. „Mikor a Tolvajok városa című filmet forgattuk, Boston környékén voltunk Blake-kel. Éppen akkor láttam meg azt a környéket, ahol Matt felnőtt. Blake természetesen visszakérdezett, hogy kicsoda. Ekkor mondtam, hogy Matt Damon, és Blake ekkor így reagált: »Úristen, te ismered Jason Bourne-t?«” – nyilatkozta Ben.

Ben és Matt még sokkal régebben találkoztak, mikor is egy jelentbe rakták őket a Good Will Hunting című filmben. A két színész ezután egyre szorosabb kapcsolatot ápolt egymással, hiszen több film forgatása alkalmával is találkoztak, és sokszor keresztezték egymás útját. „Ezt ő tényleg nem tudta – folytatta tovább Ben Affleck a történetet. – Ez az első olyan korosztály, akik felnőttek, de kimaradt nekik az egész Matt-Ben-propaganda kampány. És ez… ez tesz engem öreggé” – mondta ki végül a színész.


Blake Marchesa-ruhája

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek