Starity

Karácsonyi lemezzel jelentkezik a Lady Antebellum

2012. szeptember 19. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A háromtagú bandának eddig három nagylemeze jelent meg, és a jövő hónapban érkezik majd a negyedik.

hirdetés
Karácsonyi lemezzel jelentkezik a Lady Antebellum

A 2006-ban alakult amerikai countryegyüttes gyors léptekkel halad a még nagyobb hírnév felé. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy 2008-óta eddig három albummal büszkélkedhetnek, sőt: október 22-én érkezik a negyedik is.

A számos díjjal rendelkező csapat új nagylemeze a karácsonyt fogja idézni, hiszen az On This Winter's Night címet kapta.

Az új lemezzel kapcsolatban Charles Kelley az alábbiakat nyilatkozta: „Ezek a dolgok már régen értek bennünk, és ez minden évszakban visszatér.”

„Potenciálisan túlél minket, szó szerint – mondta Scott, majd folytatta: Ott van például Bing Crosby, valamint klasszikus karácsonyi dalok is, amiket akár mi is tudnánk készíteni. Mi lenne benne olyan nehéz?”

Az On This Winter’s Night egy teljesen más Lady Antebellum-album lesz, hiszen a címadó dalt Paul Worley-vel készítik el, illetve az eredeti Grammy-díjas dalszerzővel, Tom Douglasszel dolgoznak együtt.

„Bizonyos szempontból ez a karácsonyi album a nyári szünetek és a turnék közben íródott meg. Egyfajta bemelegítés volt. Worley már Nashville-ben nyomon követte a csapatot. Az új lemez határidejét semmi sem fenyegeti” – fűzte hozzá Kelley.

Persze, nemcsak új lemezzel jelentkezik az együttes, hanem a We Own the Night World Tour keretein belül népszerűsítik is az új albumot.

„Azt hiszem, ez a legnagyobb szabadságot jelenti számunkra. Hazudnék, ha azt mondanám, nem éreztem nyomást a legutóbbi albumnál, a Need You Now-nál, így még megnyugatóbb volt, hogy a turné sikeresen zárult. Úgy érzem, elég kreatívak vagyunk, és már nem is olyan nagy a nyomás. Szóval, van rá esélyünk, hogy visszatérjünk az alapokhoz” – nyilatkozta Charles Kelley.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek