Starity

Hamarosan ismét földre szállnak a Victoria's Secret angyalai

2012. szeptember 19. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingston, Doutzen Kroes – néhány név a világ legszebb topmodelljei közül, akik ismét szerepet kapnak a világ legszexisebb divatbemutatóján.

hirdetés
Hamarosan ismét földre szállnak a Victoria's Secret angyalai

Csupán pár hónap és a Victoria's Secret angyalai ismét leszállnak! A nagy kérdés azonban hátra van: vajon ki fogja viselni a gyémántokkal kirakott, dollármilliókat érő Fantasy Brát?

Többek szerint az idei legnagyobb esélyes Alessandra Ambrosio – ő ugyanis még sosem viselte a melltartót, habár az egyik legnagyobb név az angyalok között. A másik nagy várományos a dél-afrikai szépség, Candice Swanepoel, akinek csillaga jelenleg a legfényesebben ragyog az angyalok között.

Ahogy a sajtó már pár hete beharangozta, az idei, 2012-es bemutatón minden Angyal tiszteletét teszi: Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo, Lindsay Ellingston, Candice Swanepoel, s azok is, akik csupán nemrég adtak életet gyermekeiknek, köztük Adriana Lima, Lily Aldridge és Alessandra Ambrosio is.

A bemutatóra hivatalos a márka többi modellje is, melyek közül párat már nyilvánosságra hoztak, ők: Shanina Shaik, Sara Sampaio, Karlie Kloss, Toni Garrn, Bregje Heinen, Keke Lingard, Joan Smalls és Karmen Pedaru. Reméljük a két magyar VS-modell – Mihalik Enikő és Palvin Barbara közül is kifutóra lép valamelyikük!

A zenei aláfestésről mindössze annyit tudni, hogy Taylor Swiftet már szóba hozták, mint lehetséges előadó, ám ez még nem hivatalos információ. Eddig egyébként olyan előadók tették tiszteletüket a bemutatón, mint Nicki Minaj, Katy Perry, a Maroon5, Akon, Will.I.Am, Usher, Justin Timberlake és még sorolhatnánk...

A 2012 Victoria's Secret Fashion Show-t az amerikai CBS-en követhetjük végig a TV-ben, december 4-én este 9 órától, ám a YouTube-n is megtekinthetik azok,a kiknek nincs lehetőségük a csatornán végignézni a show-t.

Alessandra Ambrosio egyik szettje a VSFS 2012-re

Candice Swanepoel és Anja Rubik egy-egy szettjei a VSFS 2012-re

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek