Starity

Kiderült Cserpes Laura és Fekete Dávid szakításának oka

2012. szeptember 20. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű megasztáros és a zenei életben szárnyait bontogató Cserpes Laura házassága két év után végérvényesen zátonyra futott. Vajon mi volt a szakítás oka?

hirdetés
Kiderült Cserpes Laura és Fekete Dávid szakításának oka

Dávid a Mr. és Mrs. Smith című műsorban kérte meg Laura kezét, aki nagyon boldogan mondott igent. A pár két éven keresztül boldog házasságban élt, de kapcsolatuk mégis zátonyra futott.

Dávid szerint a köztük lévő óriási különségek tették tönkre a kapcsolatukat, de ennél többet nem árult el. „Van az a pont, amikor azt mondja az ember, hogy ennél tovább már nem lehet elmenni, mert az már nagyon káros” – mondta a TV2-nek a 25 éves énekes.

A neves vállalkozó lánya, Cserpes Laura már két évvel ezelőtt bepróbálkozott a Megasztár színpadán, azonban tehetsége nem volt elegendő ahhoz, hogy sokáig jusson. Ennek ellenére jövőjét továbbra is a zenei életben képzeli el. Szakításukról ő sem sokat árult el, de az kiderült, hogy a pletykákkal ellentétben, nem az vezetett a szakításhoz, hogy Dávid nem tudott felnőni ahhoz, hogy megfeleljen egy gazdag vállalkozó lányának és egész családjának.

„Úgy gondolom, nem ez volt az ok. Egyszerűen nem működött kettőnk között már a dolog, a közösen elkövetett hibákat már nem lehetett kijavítani, és ez lett a vége” – mondta a Blikknek Laura, aki hozzátette, hogy nagyon fájdalmas időszakát éli, mivel egy életre tervezett Dáviddal.

Laura most csak énekesi karrierjére szeretne koncentrálni, de innentől kezdve már egyedül kell boldogulnia. Korábban számos alkalommal léptek együtt a színpadra, de Dávid elképzelni sem tudja, hogy a szakításuk után továbbra is duettezzenek, szerinte hiányozna az az érzelmi töltet, ami az ilyen dalok előadásához szükséges. Érdekesség, hogy ez a probléma a szintén elváló Bereczki-Szinetár-párosnál nem merült fel, ők továbbra is adnak közös koncerteket, ugyanakkora sikerrel, mint korábban – persze, ők nem ma kezdték a szakmát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek