Starity

Paris Hilton gusztustalannak tartja a meleg férfiakat

2012. szeptember 20. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hiltonnak sikerült ismét olyan kijelentéseket tennie, amelyek közfelháborodást okoztak, elsősorban a meleg közösség körében.

hirdetés
Paris Hilton gusztustalannak tartja a meleg férfiakat

Paris Hilton újra a figyelem középpontjába került nem túl diplomatikus kijelentésével, miszerint a meleg férfiak gusztustalanok – írja a TMZ.

Az örökösnő még szeptember 7-én ült be egy New York-i taxiba, ahol a taxisofőr állítólag titokban rögzítette Paris magánbeszélgetését. A botrányhősnő egyik meleg barátjával beszélgetett, amikor szóba került a Grindr, amely az egyik legnépszerűbb meleg közösségi portál, sokan ezen keresztül keresnek társat maguknak.

Hilton válasza a következő volt: „Ehj, a meleg pasik a legkanosabbak a világon. Többségének talán AIDS-e is van... Nagyon félnék, ha meleg pasi lennék... tuti, hogy AIDS-ben halsz meg.”

Paris szóvivője próbálta menteni a menthetőt egy közleménnyel: Paris Hilton kommentárja azt fejezte ki, hogy bárki számára veszélyes a védekezés nélküli szex, amely életveszélyes betegséghez vezethet. Nem állt szándékában derogáló hozzászólást tenni a melegekről. Paris Hilton óriási támogatója a meleg közösségnek, és soha nem tenne célzottan negatív állításokat bárki szexuális irányultságáról.”

Más kérdés, hogy nem sokan nyugtázták elégedettséggel a magyarázatot, főleg, mivel a védekezés nélküli szex az eltérő neműek között is ugyanúgy járhat életveszélyes nemi betegségekkel, így semmi oka nem volt Hilton kisasszonynak külön kiemelnie a melegeket.

Nem tudjuk, mikor lesz újra szent a béke Paris és a melegek között, mert a homofób kijelentések ritkán válnak bárki javára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek