Starity

Nicole Richie számára fontos, hogy nőnek fel gyermekei

2012. szeptember 21. 17:05   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori valóságshow-sztár megpróbál a lehető legjobb anya lenni, így távol tartja Harlow-t és Sparrow-t a rivaldafénnyel járó kellemetlenségektől.

hirdetés
Nicole Richie számára fontos, hogy nőnek fel gyermekei

Nicole Richie megtesz minden tőle telhetőt, hogy gyermekeinek normális hátteret biztosítson, ha már neki nem volt lehetősége hétköznapi gyermekként nevelkednie. A celeb elmesélte, hogy nőtt fel a szórakoztatóiparban, és ez miképp befolyásolta az anyasággal kapcsolatos elképzeléseit.

„A legnagyobb különbség aközött, ahogy én nevelem a gyermekeim, és ahogy engem neveltek, az az, hogy sokat voltam turnén, én viszont nem csinálom ezt a gyermekeimmel. Fontos számomra, hogy meglegyen nekik a stabilitás. Szeretem, ha otthon vannak” – nyilatkozta a DuJour magazinnak Nicole, aki Los Angelesben nőtt fel nevelőszüleivel, Lionel Richie-vel és az énekes akkori feleségével, Brendával.

„Kivettek az iskolából, és magántanáraim voltak – emlékszik vissza. – Mire apa elindult a színpadról, én már aludtam.”

Bár Nicole is küzdött kábítószer-függőséggel fiatalabb korában, emiatt mégsem hibáztatja nevelőszüleit. A zűrös tinédzserkor ellenére azonban úgy tűnik, Richie mostohalányának élete mára révbe ért, és boldog családja mellett saját márkájának szenteli minden figyelmét.

„Többé nem akarok olyan állást kapni, ahol úgy érzem, meghódítottam mindent, és már semmi mást nem kell tennem. Harminc éves vagyok, még rengeteget kell tanulnom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek