Starity

Felültette orvosát VV Éva! Nem ment el a mellműtétjére

2012. szeptember 22. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Péntek reggel egy pécsi magánklinikára volt hivatalos Baukó Éva, hogy megműttesse mellét, de reggel hisztiroham tört rá, ezért nem szállt be az érte küldött autóba.

hirdetés
Felültette orvosát VV Éva! Nem ment el a mellműtétjére
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mint arról a Starity is beszámolt, a VV4-ből megismert botrányhősnő úgy döntött, kés alá fekszik, és csepp alakú implantátumokat rakat a mellébe – a műtét péntek reggel lett volna aktuális, ám az érte küldött autóba nem volt hajlandó beszállni, és goromba stílusban beszélt a sofőrrel.

„Reggel hét órakor parkoltam le a háza előtt, hívtam telefonon, de eleinte folyamatosan kinyomta a hívást, majd az ötödik próbálkozásra felvette egy férfi, aki azt mondta, hogy ő a szomszédja, és Éva nincs jól, mert éjféltől menstruációs görcsök gyötrik, és bevett néhány fájdalomcsillapítótmesélte a Blikknek az Éváért küldött sofőr. – Később Éva kikapta a fiú kezéből a telefont, és indulatosan közölte velem, hogy ő rosszul van, értsem meg és hagyjam békén. Nem volt túl tisztelettudó a stílusa”

A gépkocsivezető hamar megunta ezt a stílust, ezért Éva nélkül indult vissza Pécsre, ahol a plasztikai sebész meglepetéssel várta volna Évát.

„Továbbra is várom Évát, remélem, többször nem ültet fel, pedig még meglepetéssel is vártuk őt. Az egyik konzultáción azt mondta nekem, hogy már hetek óta nem fogyaszt alkoholt, és ha őt valaki elkapja ittas állapotban, azt befizeti egy wellnesshétvégére. Mi azt gondoltuk ki, ha megjelenik nálunk, megszondáztatjuk, és ha valóban nem ittas, elküldjük pihenni egy hétvégére a műtét után” – mondta Dr. Tizedes György, aki hozzátette, hogy nem túl gyakori, hogy valaki visszalép a műtét előtt, évente egy-két alkalommal fordul csak elő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek