Starity

Új kislemezzel jelentkezik a How To Destroy Angels

2012. szeptember 22. 11:11   |   Szerző: tya04

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A post-industrial együttes már lassan egy éve csúsztatja első albumának megjelenését, azonban a rajongók nem maradnak jutalom nélkül: novemberben egy új kislemezzel rukkol elő a How To Destroy Angels.

hirdetés
Új kislemezzel jelentkezik a How To Destroy Angels

A 2010-ben megjelent EP-n és a 2011-es A tetovált lány stáblistája alatt hallható Bryan Ferry-feldolgozáson kívül az együttes még nem tett le semmit az asztalra, tavaly télen azonban úgy tűnt, hogy előreláthatólag ez év elején megjelenik debütáló albumuk. Hónapokig tartó csend következett, amit csak a héten folyó események törtek meg. A NIN rajongói fóruma, az Echoing The Sound egyes tagjai ráleltek egy friss HTDA-recordra az Amazonon, így egyszerre kezdetét vették a találgatások, amiket Rob Sheridan csak annyival kommentált, hogy: „Csak várnotok kell, és meglátjátok.”

A kételyeket Trent Reznor oszlatta el, aki néhány órája egy kisebb közleményt adott ki saját Facebook-oldalán. Az együttes a Columbia Recordssal karöltve adja ki (amely kissé furcsa, ugyanis az együttes Reznor Null Corporation nevezetű független kiadójával dolgozott eddig) An Omen címmel a következő kislemezét, amely hat számot tartalmaz, és november elején jelenik meg. „Olyan számokat is tartalmaz majd, amik a jövő év elején megjelenő LP-n lesznek hallhatóak. Csinálunk néhány videót, fel fogunk lépni élőben – ez lenne az összes információ, amit most közölni tudok veletek. Bárcsak többet mondhatnék... De tudjátok, hogy megy ez...”

Reznor elmondása szerint megpróbáltak az experimentális úton haladni, új dolgokat felfedezni és készíteni. A hírt megerősítette továbbá Rob Sheridan néhány új promocionális fotója is az együttes hivatalos oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek