Starity

Demi Lovato: „Az én csapatomból fog kikerülni a győztes”

2012. szeptember 23. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves énekesnő végig turnézta az egész nyarat, de továbbra sincs ideje pihenni. Neki állt dolgozni negyedik albumán, ami mellett megállás nélkül különböző eseményeken és műsorokban vesz részt, az amerikai X Faktor reklámozásának céljából.

hirdetés
Demi Lovato: „Az én csapatomból fog kikerülni a győztes”

Emellett a napokban csatlakozott a Secret Mean Stinks nevű bántalmazások elleni kampányhoz is, ami miatt szeptember 18-án New Yorkba utazott, hogy az egyik iskola diákjainak a kampány lényegéről és fontosságáról beszéljen. Ennek keretein belül készített vele interjút az MTV, ahol természetesen az X Factor is szóba került.

Demi Lovato magabiztos mentoráltjai esélyeit illetően. Az aranytorkú énekesnő és mentor, az MTV-nek beszélt arról, hogy úgy gondolja, az ő csapatából kerül ki a győztes: „Megjósolom, hogy az én csapatom fog nyerni. Úgy érzem, az egész verseny győztese az én csoportomban van, és nagyon izgatott vagyok mind a négyük miatt.”

A 16 végső versenyző szét lett osztva a 4 mentor között, a következő csoportosítás szerint: 13-16 évesek, 17-24 évesek, 25 év felettiek és a csapatok. Természetesen Lovato nem árulhatta el, hogy melyik lesz az ő kategóriája: „Nem fogom megmondani. Meg kell várnotok, hogy kiderüljön.”

Bárkit is fog Demi mentorálni a műsorban, azt mondta, hogy szándékosan került minden stratégiát és előnyt, amikor kiválasztotta, melyik négy előadót viszi magával az élő show-kba: „Nem gondoltam egyik csoportra sem. Minden versenyzőben csak azt néztem »Rendben, képes leszek mentorálni ezt a személyt?« És mindegy, hogy idősebb, fiatalabb, vagy korombeli, csak azt akarom, hogy képes legyek bárkit segíteni ebben a versenyben.”

Az énekesnő azt is bevallotta, hogy még mindig pillangók repkednek a gyomrában, ha eljön az élő forgatások ideje: „Határozottan ideges vagyok, nemcsak az miatt, hogy élő műsorban kell kamera előtt lennem, hanem a versenyzőim miatt is. Azt akarom, hogy nagyszerű munkát végezzenek, és tudom, hogy keményen dolgoznak érte, és hogy ilyenkor egy kicsivel nagyobb a nyomás rajtuk az élő műsor miatt, mert jobban rájuk fókuszálnak, mint a válogatások ideje alatt.”

Britney Spears kategóriája biztosan a 13-16 évesek csoportja lesz, mert az énekesnőt lencsevégre kapták a paparazzik, miközben forgatott. Továbbá, az egyik honlap kiszivárogtatta, hogy L.A. Reidé a 25 éven felettiek, Simon Cowellé a csapatok, és Miss Lovato pedig a 17-24 évesek csoportját kapta meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek