Starity

Billie Joe Armstrong: „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”

2012. szeptember 23. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Green Day énekese, Billie Joe Armstrong nehezen viselte, hogy leparancsolták őt a színpadról, és botrányos kirohanást rendezett.

hirdetés
Billie Joe Armstrong:  „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”
Fotó: Michael Muller

A Green Day péntek este az iHeartRadio Festivalon lépett fel. A zenekar a Basket Case című dalukat adta elő, amikor Billie Joe abbahagyta az éneklést, ugyanis a szervezők le akarták őket parancsolni a színpadról, mivel csak egy percük maradt a koncertet befejezni. Az együttes frontembere elkezdett őrjöngeni, káromkodásban tört ki, és a gitárját is összetörte.

A botrány oka az volt, hogy a Green Day koncerjét fél órával le kellett rövidíteni, mivel az előttük fellépő Usher 20 perccel elhúzta saját fellépését, amit a szervezők minden további nélkül hagytak. A fesztivált az előre megtervezett időpontban akarták befejezni, ezért a zenekar fellépési idejéből vontak le, így csak 25 percük maradt nekik.

„Mondjatok meg nekem valamit! 1988 óta itt vagyok, és egy kib*szott percet hagytok nekem? Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber. Csak kib*szottul vicceltek. Egy percet hagytok nekem? Most nem megyek sehova. Megmutatom nektek azt a kib*szott egy percet – tört ki Billie, majd összetörte a gitárját. – Imádlak benneteket. Visszatérünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek