Starity

Harmadszor is férjhez megy Cynthia Klitbo

2012. szeptember 24. 10:10   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cytnhia Klitbo eddig két férjet fogyasztott el, de úgy tűnik újra rátalált a szerelem: egy gyerekkori barátjához megy hozzá. A polgári szertartás szeptember 29-én, míg a vallási 2013 februárjában lesz.

hirdetés
Harmadszor is férjhez megy Cynthia Klitbo

A Teresa Juanaja és a Titkok és szerelmek Tamarája már kétszer volt házas. Először Jorge Antolínhoz ment hozzá, majd második férje Fransisco Gattorno volt. Most izgatottam jelentette be, hogy hozzámegy az egyik gyerekkori barátjához, David Gersteinhez.

„Férjhez megyek, mert szerelmes vagyok. Már gyerekkorom óta ismerem őt, a gimiben együtt is jártunk. Sosem gondoltam volna, hogy újra találkozok vele, és ismét beleszeretek. Nagyon boldog vagyok!” – mondta Cynthia, majd hozzátte, hogy közel három hónapon át udvarolt neki szerelme, valamint a leánykérés részleteibe is beavatott minket.

„Egyik nap mentem haza Mexikóba Monterreyből, és mikor haza értem beszélgettünk. Aztán hirtelen azt mondta, gyere hozzám feleségül. És én rögtön igent mondtam!”

Azt is elárulta nekünk a színésznő, hogy lánya, Elisa a legizgatottabb az esküvőt illetően, de ő maga is meglepően pozitívan áll a házzasághoz még így két zátonyra futott kapcsolat után is.

„A lányom is nagyon boldog, nagyon ragaszkodó, de nagyon tisztelettudó is. Elisa nagyon örül, hogy ilyen apja lesz. Biztosra veszem, hogy Elisa, David és én nagyon boldogok leszünk együtt.”

A polgári szertartás szeptember 29-én lesz, de a templomi esküvőre még várni kell 2013 februárjáig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek