Starity

A néhai született feleség perel

2010. április 06. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek egykori sztárja kipakol: állítása szerint a népszerű TV-show producere megpofozta amikor kritizálni merte a forgatókönyvet, és elintézte, hogy kirúgják a sorozatból.

hirdetés
A néhai született feleség perel

A sikeres sorozat nézői közül rengetegen kiakadtak, amikor a kedvenc intrikusukat, Edie Brittet alakító színésznőt, Nicollette Sheridant egyik napról a másikra kiírták a történetből. A döntést nem igazán tudták megmagyarázni, így sokan értetlenül álltak a történtek előtt, ugyanis egy sokak által kedvelt karakterről volt szó.

A szőke szépség úgy döntött, nem hallgat tovább! Azt állítja, a sorozat szülőatyja és producere, Marc Sherry megütötte amiért panaszkodni merészelt. Már lassan egy év telt el a történtek óta, de a színésznő csak most döntött úgy, hogy bíróság elé viszi az ügyet és kártérítést követel az őt ért sérelmek miatt.

A sztár 20 millió dollárra perelte a producert, aki Nicollette elmondása szerint azért pofozta fel, mert meg merte kérdőjelezni a forgatókönyv egyes elemeit. Ezután a férfi ráadásul kirúgatta. Csak hogy kerek legyen a történet, az említett úr állítólag nem csak vele volt ilyen "figyelmes", hanem állandóan aggresszív, és mikor Teri Hatcher is panaszkodott rá, annyit mondott, reméli Terit elüti egy autó és meghal.

Nem tudni, ebből a hírből mi igaz, de ha Marc Sherry egy imádnivaló, kedves ember, akkor Nicollette-nek vagy az újságíróknak igencsak élénk a fantáziájuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek